Referenties

WAT CLIËNTEN ZEGGEN


Verder op weg met vertrouwen en mildheid.


NLP was voor mij nieuw. Ik heb het ervaren als een krachtig hulpmiddel, waarmee je ‘snel’ dingen kunt veranderen.

Het heeft mij het inzicht gegeven dat je gedachten, gevoelens en negatieve ervaringen, wel degelijk te veranderen zijn. Dat je altijd een keuze hebt hoe je jezelf ergens over voelt.

Jan is een betrokken persoon, die open communiceert en makkelijk verbinding maakt.


L. de RoosNLP geeft mij belangrijke inzichten op gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Voor mij is het van belang dat ik me op mijn gemak voel en kan zeggen wat ik op mijn hart heb.

Omdat ik zelf vaak niet precies weet wat er speelt of de vinger precies op de zere plek kan leggen helpt coaching middels NLP mij enorm goed.


Jan zijn stem geeft rust en vertrouwen, dit is voor mij belangrijk, om bij mijn onderbewuste te komen.


Het gebied waar antwoorden en oplossingen te vinden zijn.

Vertrouwen vinden in eigen kracht. Rust vinden in mijn eigen maalstroom aan gedachtes is zo fijn! 

Door verschillende thema’s of bepaald gedrag uit te zoeken maar ook om te zetten is mijn ervaring dat je ook grote stappen gaat zetten.


Dankjewel Jan voor je luisterende oor en je heldere inzichten, voor mij ben je Goud waard!


M. van de Mortel


Ik heb een NLP-opleiding gedaan en Jan Broere was daarvan één van de trainers. Hij was meteen mijn favoriet omdat hij zó geestig is. Doceren is duidelijk Jan’s tweede natuur. Hij heeft veel kennis van de stof en deelt dat eenvoudig en enthousiast. En het enthousiasme is behoorlijk aanstekelijk, want ik ga nòg een cursus bij hem volgen!


Voordat ik aan mijn eerste cursus bij Jan Broere begon, was ik een angsthaas. Mijn verlegenheid belemmerde mijn dagelijks functioneren al jaren. Jan stelde mij gesprekken en oefeningen op maat voor. Na zes persoonlijke bijeenkomsten was mijn angst verdwenen en stond de wereld voor mij open!

Naar de persoonlijke bijeenkomsten heb ik steeds erg uitgekeken. Dat kwam door Jan. Want Jan is een uitstekende gastheer, alle aandacht gaat naar de cliënt. Hij leeft mee, peinst mee en schudt tussendoor waardevolle oefeningen uit zijn mouw. Jan heeft me erg geholpen en ik ben hem dan ook diep dankbaar!

Ik raadt hem je van harte aan op jouw weg naar verandering!


S.van B.